ECIWO – Embryo containing the whole organisme

Heeft de eeuwenoude Chinese acupunctuur en moxibutie en traditionele Chinese geneeskunde wel een theoretisch fundament vanuit het perspectief van de moderne biologie of niet?

Is er enig nog niet ontdekte en onbekend gebleven functionele eenheid boven het niveau van een enkele cel of niet?

Wat is het systeem, dat ten grondslag ligt aan het algemene principe van de totipotentialiteit van somatische cellen, onder natuurlijke omstandigheden van groei en ontwikkeling van cellen en weefsels?

De huidige (medisch-)biologische theorieën lijken nog steeds niet vruchtbaar ten aanzien van bovenstaande vragen!

Echter, de ECIWO biologie, rond 1980 in China ontdekt door prof. Yingqing Zhang van de Shandong University geeft ondubbelzinnig antwoord op deze vragen!

ECIWO biologie is een nieuwe tak van de (medische-)biologie.
Het bestudeert hoofdzakelijk de wetten van de holografische overeenkomsten in biologische eigenschappen tussen de delen en het gehele lichaam en tussen de verschillende delen van een organisme en de toepassingen daarvan.

ECIWO biologie staat inmiddels naast de zoölogie, de botanie, de morfologie, de embryologie, de genetica, de pathologie, de biochemie, de biofysica en de moleculaire biologie en de toepasbaarheid ervan strekt zich uit tot de geneeskunde, de agronomie, de paleontologie en andere werkvelden.