De apparatuur

Laten we beginnen met te zeggen, dat een behandeling met het apparaat niet gevaarlijk is. Dat wil niet zeggen dat het geen merkbaar effect heeft. Als je bijvoorbeeld vergiftigd bent met de afvalstoffen van een tijdje heftig alcoholgebruik kun je je behoorlijk ziek voelen, net alsof dat je achteraf weer een flinke kater krijgt.Deze verschijnselen ontstaan omdat het lichaam, op grond van de veranderde informatie door de behandeling, gaat werken om de afvalstoffen er uit te verwijderen. Iets wat het lichaam zelf al vergeten was na een tijdje teveel te hebben gedronken.

Wat gebeurt er in het apparaat? Grofweg, het gebruikt de binnenkomende elektromagnetische informatie, doet er wat mee en stuurt die weer terug. Het lichaam corrigeert met behulp van dit signaal; verandert de interne informatie, voert die weer naar het apparaat die het bewerkt en weer terugstuurt naar het lichaam, net zo lang totdat de eigen trillingen en die van het apparaat in resonantie raken. Dit verschijnsel noemt men bioresonantie.Nogmaals, bioresonantie werkt met lichaamseigen “elektromagnetische-informatietrillingen” die de foute informatie in het lichaam moeten wijzigen in goede.

Uiteindelijk is genezen langs deze weg een proces wat het lichaam in moeilijkheden zelf doet, al wordt het hierbij geholpen, maar dat geldt voor elke geneeswijze.

 

MORA
Diagnose en behandeling
De apparatuur
Therapeutische mogelijkheden